Despre noi

Cu o experienta vasta in comercializarea si productia de containere modulare si containere monobloc, Palmex pune multumirea clientilor pe primul loc.
Gama diversificata de containere se pliaza pe nevoile companiilor si persoanelor fizice, care doresc sa obtina un mediu confortabil, la cel mai bun pret. Containerele de birouri, containerele de locuit, sau cele sanitare si containerele de santier sunt cateva din cele mai populare produse realizate de Palmex.

Echipa de specialisti in design creeaza medii optimizate cu spatiu sanitar, pentru maximul de confort.
Materialele folosite, cu tabla zincata, izolatiile, tamplaria din PVC si acoperisul dur contribuie la crearea unor containere de vanzare si de inchiriat, pentru orice buget.

Marele avantaj al acestor containere este usurinta de amplasare in orice localitate din tara, pe suprafete amenajate special. In functie de dimensiunile dorite, containerele ofera un loc perfect atat pentru birouri simple, cat si pentru sali de receptie, sau chiar constructii supraetajate.
Datorita containerelor modulare prevazute cu scari exterioare sau interioare, fiecare companie isi poate optimiza locul de munca pentru angajati, cu pana la 4 etaje.
Prevazute cu spatiu sanitar, acestea ofera confortul dintr-o camera clasica, cu toaleta, baie si toate dotarile necesare.

Asiguram totodata si un montaj sigur cu instalatii electrice exterioare si interioare, cu aer conditionat si chiar cu usi metalice. Usile Ninz, sunt recunoscute pe plan international pentru anduranta lor la schimbari de temperatura, dar si umiditate. Mecanismele de blocare sunt foarte sigure, fiind ideale chiar si in cazul unui depozit cu bunuri materiale si electronice, care necesita norme de pastrare speciale.

Fie ca e vorba de o inchiere sau de achizitionare permanenta, containerele modulare si monobloc realizate de echipa noastra iti ofera tot ce ai nevoie pentru tine si compania ta.
Scrie-ne la info@teracontainer.ro sau suna-ne la 0723 569 929 pentru cereri personalizate!
Alege calitatea si functionalitatea, cu Palmex!

Materiale rezistente si izolatii performante
Consultanta si devize tehnice pentru companie
Amplasare si montaj in orice localitate din tara
Containere construite conform normelor ISO